Veelgestelde vragen

1. Wie zit er achter VictorAssist?

VictorAssist is de offerte-aanvraag-machine van Victor Insurance Nederland.

De aanbiedingen, die gedaan worden via VictorAssist, worden onafhankelijk van verzekeraars opgemaakt. Klik hier voor meer informatie over Victor Insurance Nederland.

 2. Kan ik ook van VictorAssist gebruik maken?

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van VictorAssist heeft u een VictorAssist-account nodig. Hiermee kunt u inloggen. Voor meer informatie over het gebruik van VictorAssist kunt u contact opnemen met onze Sales en Servicedesk.

 3. Waarom zou ik VictorAssist gebruiken?

VictorAssist biedt u voordeel, zekerheid en gemak. Door het gebruik van VictorAssist heeft u binnen 5 minuten scherpe aanbiedingen van gerenommeerde verzekeraars. Daarnaast krijgt u een risicorapport om uw klant te adviseren over verbeteringen. Het eenvoudig vergelijken van de scherpste aanbiedingen bespaart u veel tijd en biedt kansen om uw verzekeringsportefeuille uit te breiden.

 4. Wat krijgt u van VictorAssist?

Als u bent aangesloten bij VictorAssist, ontvangt u van ons een offerte met een meerkeuze-aanbieding van verschillende verzekeraars. Daarnaast krijgt u een rapport met aanbevelingen wat u helpt uw klant beter te adviseren over de veiligheid van zijn of haar onderneming.

 5. Met welke verzekeraars werkt VictorAssist?

Victorssist wordt volledig gedragen door de Volmacht van Victor Insurance Nederland.

 6. Wie is eigenaar van de klant?

VictorAssist is een onafhankelijke serviceprovider voor professionals. Wij assisteren u bij het adviseren van uw klanten. U blijft dus volledig eigenaar van uw eigen klanten. VictorAssist heeft geen rechtstreeks contact met uw klant.

 7. Wat is een belanghebbende of UBO?

Op de volgende pagina staat de volledige omschrijving die Victor Insurance Nederland hanteert voor een Belanghebbende.